Hyvää huoltoa kattoon katsomatta

Ota yhteyttä ›

Huollata kattosi ennaltaehkäisevästi ja kukkaro kiittää

Kattohuolto lisää katon elinvuosia – me hoidamme huollot Ylivieskassa ja lähialueilla

Katto jää monesti huomiotta, vaikka se suojaa taloamme vuodesta toiseen piiskaavalta sateelta, tupruttavalta lumelta ja tuulen tuiverrukselta. Kiinnitämme siihen katseemme yleensä vasta kun katossa alkaa olla vikaa, ja tuossa vaiheessa edessä saattaakin olla jo kattoremontti.

Ennaltaehkäisevä kattohuolto voi jopa tuplata katon käyttöiän. Kun kattoa huolletaan säännöllisesti, se kestää paremmin vaihtelevissa sääoloissa vuodenajasta toiseen. Yleensä kattohuolto suositellaan tehtäväksi noin vuoden välein, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä, vaikka edellisestä huollosta olisikin vierähtänyt hivenen pidempi aika.

Varaa kattohuolto ›

Mitä kaikkea kattohuoltoon kuuluu?

Tarvittavat toimet riippuvat kattosi kunnosta. Pääsääntöisesti kattohuoltoon kuuluu:

  • katon pesu liasta, lehdistä, roskista ja muista epäpuhtauksista
  • tarkastus vaurioiden, halkeamien, kulumisen ja muiden ongelmien varalta
  • sammaleen poisto ja torjunta estoaineella
  • rikkinäisten tiilten vaihto ja muut pienet korjaukset
  • katon pinnoitus, joka tuo katolle tärkeän suojan ulkoisia rasitteita ja kasvustoa vastaan.

Näillä huoltotöillä katto saa myös kirkkaamman ilmeen! Huollon yhteydessä voidaan tarpeen mukaan asentaa lisäksi uudet kattoturvatuotteet.

Tilaa arviokäynti ›

Mikä kattohuollon hinta on?

Mitä kattohuolto sitten maksaa? Pyydä meitä tarkastamaan katon kunto Ylivieskan alueella sijaitsevaan kohteeseesi, niin teemme arvion huollosta ja kustannuksista. Meiltä saat aina rehdin hinta-arvion, joten kanssamme et maksa mistään ylimääräisestä. Tarkastuskäynnillä selviää myös, olisiko fiksumpaa teettää jo kattoremontti, mikäli huolto ei enää riitä. 

Kysy meitä käymään ›

Lumenpudotus

Vaikka pääsääntöisesti Suomessa katot on mitoitettu suurillekin lumikuormille, aiheuttaa kuorma joka tapauksessa rasitusta erityisesti sääolosuhteiden muuttuessa. Katolta putoava lumi ja jää voivat muodostaa myös turvallisuusriskejä. Hoidamme lumenpudotusta Ylivieskassa ja lähipitäjissä. 

Kattoturvatuotteet

Kun kattoturvatuotteet ja seinätikkaan on asennettu asianmukaisesti, nuohoojan ja katonkorjaajan on turvallista liikkua. Palveluihimme kuuluu kattoturvatuotteiden, kuten kulkusiltojen ja lumiesteiden, asennus. Turvatuotteita voi kätevästi uusia esimerkiksi muiden kattotöiden ohessa. 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita