Turvaa katolla ja talolla liikkumiseen

Ota yhteyttä ›

Meiltä kaikki tarvittavat turvatuotteet

Asennamme kattoturvatuotteet Ylivieskassa ja lähialueilla

Kattoturvatuotteet ovat sekä asukkaan että omaisuuden tärkeä suoja. Ne ehkäisevät onnettomuuksia ja vahinkoja katolla työskenneltäessä sekä siellä liikuttaessa, samoin talon ympäristössä. 

Meiltä saat kaikki laadukkaat kattoturvatuotteet asennuksineen Ylivieskan alueella. Tulemme mielellämme kartoittamaan, mitä kaikkia tuotteita joko uudiskohteesi tarvitsee tai mitä nykyisessä talossasi on kenties ajankohtaista uusia. Asennukset voidaan hoitaa näppärästi myös kattohuollon tai kattoremontin yhteydessä.  

Ota yhteyttä ›

Kaikki kattoturvatuotteet kätevästi meiltä

Toimitamme sinulle tarvittavat tuotteet, jotka myös sopivat talosi ilmeeseen. Asennamme esimerkiksi:

  • kattotikkaat
  • seinätikkaat
  • kulkusillat
  • lumiesteet.

Katolle on huoletonta nousta, kun asianmukaiset turvatuotteet on asennettu tukevasti paikoilleen, ja talon likellä on turvallista liikkua, kun lumimassat eivät putoa katolta päälle rankkojen lumisateiden jäljiltä.

Pyydä tarjous ›

Mitä kattoturvatuotteiden asennus maksaa?

Laadimme mielellämme kattoturvatuotteista ja asennuksesta reilun hintatarjouksen. Pyydä meitä piipahtamaan luonasi, niin katsotaan, mille kaikelle olisi tarvetta. Meidät tunnetaan rehdistä palvelusta – emme siis koskaan ylimyy tuotteita saati työtä. Maksat vain siitä, mille sinulla on aidosti tarvetta. 

Tilaa meidät käymään ›

Lumenpudotus

Vaikka pääsääntöisesti Suomessa katot on mitoitettu suurillekin lumikuormille, aiheuttaa kuorma joka tapauksessa rasitusta erityisesti sääolosuhteiden muuttuessa. Katolta putoava lumi ja jää voivat muodostaa myös turvallisuusriskejä. Hoidamme lumenpudotusta Ylivieskassa ja lähipitäjissä. 

Kattoturvatuotteet

Kun kattoturvatuotteet ja seinätikkaan on asennettu asianmukaisesti, nuohoojan ja katonkorjaajan on turvallista liikkua. Palveluihimme kuuluu kattoturvatuotteiden, kuten kulkusiltojen ja lumiesteiden, asennus. Turvatuotteita voi kätevästi uusia esimerkiksi muiden kattotöiden ohessa. 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita