Paikallinen ammattiosaaja katolle kuin katolle

Ota yhteyttä ›

Aika uusia katto?

Kattoremontti kaikenlaisiin kohteisiin Ylivieskan seudulla

Kun vanha katto on aikeissa sanoa sopimuksensa irti, on kattoremontin aika. Aina koko katon uusiminen ei ole edes tarpeen, joten kannattaa käyttää kattoremonttiin luotettavaa osaajaa. Toteutamme pienemmät ja suuremmat kattosaneeraukset varmalla ammattitaidolla kaikenlaisiin kattoihin Ylivieskassa ja lähiseuduilla.

Olipa korjauksen tarpeessa peltikatto tai vaikkapa huopakatto, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Ei vielä kattoremontin aika?

Jos kattoremontti ei ole vielä ajankohtaista, on kattohuolto oivallinen keino pidentää katon käyttöikää ja lykätä katon remonttia. Kattohuolto on ennaltaehkäisevä toimenpide, joka kannattaa teettää säännöllisesti. Kun kattoa huolletaan tietyin väliajoin, sen elinikä pitenee. Lue lisää kattohuollosta

Kysy huoltoa ›

Meiltä myös peltisepäntyöt

Monipuoliset peltisepäntyöt muun muassa kattotöihin liittyen kuuluvat palveluihimme. Toteutamme ammattitaidolla suuremmat ja pienemmät tilaukset. Tarvitsitpa sitten vesipellityksen, takaneduspellin tai jotakin ihan muuta, lopputuloksena on mittatilauksena laadukkaista materiaaleista tehty, kestävä peltityö.

Ota yhteyttä ja kerro lisää suunnitelmistasi. 

Tilaa peltisepäntyö ›

Lumenpudotus

Vaikka pääsääntöisesti Suomessa katot on mitoitettu suurillekin lumikuormille, aiheuttaa kuorma joka tapauksessa rasitusta erityisesti sääolosuhteiden muuttuessa. Katolta putoava lumi ja jää voivat muodostaa myös turvallisuusriskejä. Hoidamme lumenpudotusta Ylivieskassa ja lähipitäjissä. 

Kattoturvatuotteet

Kun kattoturvatuotteet ja seinätikkaan on asennettu asianmukaisesti, nuohoojan ja katonkorjaajan on turvallista liikkua. Palveluihimme kuuluu kattoturvatuotteiden, kuten kulkusiltojen ja lumiesteiden, asennus. Turvatuotteita voi kätevästi uusia esimerkiksi muiden kattotöiden ohessa. 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita